Вадим Цаллаті — біографія, інформація, особисте життя, фото, відео

0
37

Вадим Цаллати

Вадим Рамазанович Цаллаті. Народився 17 червня 1976 року в Дигоре Північної Осетії. Російський актор театру і кіно, читець. Народний артист Республіки Північна Осетія — Аланія (2011).

Вадим Цаллаті народився 17 червня 1976 року в Дигоре в Північній Осетії.

Відбувається з аристократичного осетинського роду Цаллаевых. Фамільний замок Цаллаевых XIV століття, який нині належить Вадиму (в народі називають «Фрегат»), брав участь у мультимедійному проекті «Росія-10».

«Фрегат» — споруда XIV століття, один з найяскравіших пам’яток архітектури на Кавказі. А в Північній Осетії це найбільший фамільний замок. Він побудований на виступі, в скелі, що складається з декількох веж і нагадує за формою корабель.

Як він пояснював, прізвище походить від імені Цалла — так звали одного з семи братів з шановного осетинського роду. На російський лад вона звучить як Цаллаев, на осетинський — Цаллаті.

Має старшого брата і молодшу сестру.

Після школи навчався на ветеринара, причому, досить успішно. Після закінчення першого курсу його друг, до того часу вже вчився на актора, запропонував спробувати себе у цій професії. І він наважився, хоча всі родичі були проти. «Здав вступні іспити в Щукінське училище — і мене прийняли! Хтось робить спроби роками, а у мене ось так все несподівано і швидко сталося. Напевно, це доля», — згадував він.

У 2002 році закінчив Театральне училище імені Щукіна, курс Юрія Авшарова.

Потім був прийнятий в театр на Таганці, де прослужив в 2001-2003 роках, серед його робіт: «Добра людина з Сезуана» — Бог №3 (реж. Ю. П. Любимов); «Хроніки» — Бардольф (реж. Ю. П. Любимов).

Співпрацював з Театром «Ибрус»: «Сповідь любительки поезії» — Джозеф (реж. Р. Ібрагімбеков).

З 2001 року знімається в кіно, дебютувавши у стрічці «Левова частка». Далі були роботи в картинах «Антикілер-2» (Насім), «Марш Турецького 2» (Аббас), «Кодекс честі-1» (Мадуев).

Вадим Цаллаті в серіалі «Марш Турецького 2»

Вадим Цаллати Марш Турецкого 2

Спочатку йому діставалися виключно негативні персонажі — злочинці, терористи, бойовики і т. д.

Зіграв головні ролі у фільмах «Сталін.Live» (Дагаєв), «Червоне на білому» (Берг), «Москва, я люблю тебе!» (Юсуп, ватажок кавказької угруповання).

Вадим Цаллаті у фільмі «Москва, я люблю тебе!»

Вадим Цаллати Москва я люблю тебя

Помітною стала роль анестезіолога Давида Теймуразовича в популярному медичному серіалі «Інтерни».

Вадим Цаллаті в серіалі «Інтерни»

Вадим Цаллати Интерны

Далі були успішні роботи в картинах «Поки цвіте папороть» (Тамаз), «Шулер» (Георгій Іванович), «Марш-кидок: Особливі обставини» (Габис Асмаєв), «Братани-4» (Алан Кубалов), «Що творять чоловіки — 2» (Валентин), «Мафія: Гра на виживання» (Кирило).

У 2017 році знявся в соціальній драмі режисера Ростислава Мусаєва «Герасим». Історія героя фільму Герасима багато в чому перетинається з долею болгарського філантропа Добре Добрева, відомого як Святий з Байлово. Під час Другої світової війни він втратив слух, жив на території церкви Святих Кирила та Мефодія в рідному селі Байлово і весь мізерний дохід віддавав на відновлення болгарських храмів. На момент зйомок фільму йому було 102 роки. Вадим Цаллаті зіграв в картині головного антигероя по кличці Сивий. «Ця роль дуже відповідальна — перевірка для мене як для актора. Кожна поява в кадрі має бути дуже точним! Адже весь сюжет картини розкривається саме в тих сценах, де бере участь мій персонаж», — говорив актор.

Лауреат XIV Міжнародного фестивалю «ДетективФЕСТ» — за харизматичне виконання ролі негативного героя у фільмі/серіалі в номінації «Антигерой».

Паралельно роботі в кіно, Вадим Цаллаті грає в театрі. Зіграв головну роль у скандальному виставі «Сповідь любительки поезії».

Постійний учасник Пушкінських читань.

Є членом журі і одним із засновників телефестивалю «Дирижабль», який щорічно проводиться у Владикавказі.

Восени 2017 року балотуватися до парламенту Північної Осетії від партії «Патріоти Росії».

Зр Вадим Цаллаті: 181 сантиметр.

Особисте життя Вадима Цаллаті:

Не одружений.

Як зізнався актор, і рідні і друзі постійно кваплять його з одруженням, але він поки не зустрів свою єдину. «І не тільки рідні та близькі. Мені навіть у соцмережах про це пишуть люди, які стежать за моєю творчістю: хвилюються, бажають, щоб це скоріше здійснилося», — говорив він.

Акторові приписували роман з партнеркою по серіалу «Інтерни» Христиною Асмус.

У січні 2017 року стало відомо про роман актора з Оксаною Тарасової, колишньою дружиною футболіста Дмитра Тарасова. Про їхні стосунки повідомила в соцмережах Оксана.

Вадим Цаллаті і Оксана Тарасова

Вадим Цаллати Оксана Тарасова

Фільмографія Вадим Цаллаті:

2001 — Левова частка — епізод
2002 — Сеньйори і грандсеньоры (короткометражний)
2002 — Чоловіча робота 2 — епізод
2002 — Марш Турецького (2 сезон) — Аббас
2002 — Кодекс честі-1 — Мадуев
2001 — Левова частка — епізод
2003 — Оперативний псевдонім — епізод
2003 — На розі біля Патріарших-3 — епізод
2003 — Марш-кидок — Арбі
2003 — Баязет — епізод
2003 — Антикілер-2 — Насим, син генерала Адуева, молодший брат Ужаха
2004 — Московська сага — епізод
2004 — Карусель — Надир
2004 — Джек-пот для Попелюшки — епізод
2005 — Сищики-4 — Трохим Кондратьєв
2005 — Прорив — польовий командир Мурад
2005 — Оперативний псевдонім — 2. Код Повернення — Руслан
2005 — Горинич і Вікторія — Сергій Олександрович Суровцев, бізнесмен
2006 — Фартовий — епізод
2006 — Круч. Пісня довжиною в життя — Берія
2006 — Сталін.Live — Дагаєв
2006 — Мертве поле — Малик
2006 — Закон і порядок: Злочинний намір -1 — Левани
2007 — Солдати-13 — епізод
2007 — подорож Синдбада — Башир
2007 — Диверсант. Кінець війни — Даур
2008 — Шультес — Паша, реаніматолог
2008 — Солдати. Дембельський альбом — епізод
2008 — Відкрийте, міліція
2008 — Мустанг (не був завершений)
2008 — Червоне на білому — Берг
2008 — Звіробій — епізод
2008 — Десантний батя — Борис Ликов
2009 — Зберігач — Ісса, терорист
2009 — Троянди для Ельзи — опер
2009 — Олимпиус Інферно — Вахо
2009 — Десантура — грузинський польовий командир
2010 — Стріляючі гори — Хасан Асланович Умаров
2010 — Російський шоколад — Сергій, лісничий
2010 — Відкричать журавлі — Тапа
2010 — Москва, я люблю тебе! (кіноальманах) — Юсуп
2010 — Москва. Центральний округ-3 — Васнецов
2010 — Кодекс честі-4 — Раміз (Муса)
2010 — Будинок зразкового утримання — Ханютин, старший сержант
2011 — Здивуй мене
2011 — Останні римляни (не був завершений)
2011 — Мій хлопець — Ангел — рентгенолог
2011 — Жуков Віктор Іванович Гришаєв
2011 — Брати — Ашот
2012 — Поки цвіте папороть — Тамаз, ватажок слідопитів
2012 — Інтерни — Давид Теймуразович, анестезіолог
2012 — Білий мавр, або Інтимні історії про моїх сусідів — банщик
2013 — Шулер — Георгій Іванович (Гога)
2013 — Марш-кидок: Особливі обставини — Габис Асмаєв
2014 — Змішані почуття — циган
2014 — Братани-4 — Алан Кубалов, капітан поліції
2015 — Що творять чоловіки — 2 — Валентин
2015 — Мафія: Гра на виживання — Кирило
2015 — Баку, я люблю тебе! (Bakı, mən səni sevirəm) (кіноальманах)
2017 — Герасим — Сивий
2017 — По ту сторону смерті — Дамір Аль Саїд, бойовик-терорист
2018 — Непрощений
2019 — Райський куточок — Казбек
2019 — Доглядач маяка — отаман
2019 — Пустеля
2019 — Понаїхали — Мурат
2019 — Музика моєї душі — Давид Алекян

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here