Клепацький дмитро — біографія, інформація, особисте життя, фото, відео

0
59

Клепацький Дмитро Володимирович. Народився в 1972 році в Нижньому Новгороді. Російський актор, продюсер і бізнесмен.

Клепацький дмитро народився в 1972 році в Нижньому Новгороді.

З дитинства захоплюється спортом. Досяг високих результатів у заняттях східними єдиноборствами — карате та джиу-джитсу. Крім того, він майстер спорту зі стрибків на лижах з трампліна. Крім цього, має розряди з гімнастики, легкої атлетики, гірських лиж та плавання.

У 1993 році закінчив Нижегородський державний університет.

По закінченні вузу виїхав до США. З 1995 по 1999 рік навчався в акторській школі Playhouse West в Лос-Анджелесі, художнім керівником якої був Джеф Голдблюм.

Паралельно почав займатися бізнесом.

У 2000 році повернувся в Росію, навчався у школі-студії «АртМастер», художній керівник. В. А. Конкін.

Через несолько років вступив на продюсерський факультет у ВДІК, який закінчив у 2010 році.

«Лицедійство, може, для нього не головне, але він ставиться до нього серйозно», — говорила про Дмитра його дружина.

Дмитрий Клепацкий 2

У кіно дебютував в 2007 році з ролі рекетира в картині «Мільйонер мимоволі».

У 2008 році зіграв головну роль у бойовику «Поєдинок», в якому постав як колишнього кілера, який змушений виконати замовлення і вбити суперника по кримінальному бізнесу. Проте потім у нього виникають відносини з дружиною того, кого йому замовили. Він розуміє, що його втягнули в заплутану інтригу.

Клепацький дмитро у фільмі «Поєдинок»

Дмитрий Клепацкий Поединок

Широку популярність здобув після виходу в 2010 році телесеріалу «Джокер» — свого роду продовження «Поєдинку». Актор грав ту ж роль — Артура Королева. За сюжетом його герой, повернувшись із зони бойових дій, ховає своїх батьків, які загинули від рук бандитів. Друг батька, кримінальний авторитет, умовляє його поїхати до Москви. Герой Дмитра не здогадується про те, що насправді спецслужби запропонували цього другові взяти шефство над непокірним Артуром і використовувати його втемну.

Стрічка принесла акторові широку популярність серед глядачів. Далі вийшли продовження — «Джокер. Відплата» і «Джокер-2. Операція «Капкан»».

Клепацький дмитро в серіалі «Джокер. Відплата»

Дмитрий Клепацкий Джокер Возмездие

Виступав продюсером картин «Минулого літа в Чулимську», «Це не я», «Альпіністи».

Але головна продюсерська удача Дмитра Клепацкого — фільм «Знахідка», знята за однойменною повістю Володимира Тендрякова, з Олексієм Гуськовым у головній ролі.

«Історія Тендрякова мене вразила своєю простотою і при цьому глибиною. Тема прощення, піднята у творі, на мій погляд, ключова в сьогоднішньому світі. Адже все, що нам потрібно – це пробачити і прийняти, себе, інших. Герой повісті (і фільму) в тому віці, коли вже рідко змінюються, і тим цікавіше ця історія: він знаходить у собі сили до зміни сили до прощення і через це до набуття своєї душі. Віктор познайомив мене з цим твором і його розуміння драматургії цієї історії було дуже глибоким і тонким, я ні на секунду не сумнівався, що він зможе зробити гідний фільм за цим твором», — говорив Клепацький про «Знахідку».

Фільм «Знахідка» отримав широке міжнародне визнання і ряд призів: за кращу операторську роботу на «Кінотаврі» приз глядацьких симпатій у Талліні, приз за кращий дебют, кращу чоловічу роль і приз глядацьких симпатій в Онфлері.

До 100-річчя революції 1917-го Дмитро Клепацький має намір зняти картину за п’єсою Максима Горького «Зыковы».

Клепацький Дмитро

Зр Дмитра Клепацкого: 179 сантиметрів.

Особисте життя Дмитра Клепацкого:

Одружений. Дружина — актриса Анна Невська.

Вони познайомилися на зйомках серіалу «Джокер» у 2010 році. Потім 2 роки час від часу зустрічалися. Нарешті, Дмитро запросив Анну в романтичну поїздку у Францію.

«Зупинилися в курортному містечку Антіб. Вечеряли в затишному ресторанчику, і раптом Діма попросив мене стати його дружиною. Це було так несподівано, що я розгубилася. Ми довго не могли визначитися з датою весілля. Хотілося, щоб були присутні всі наші рідні та близькі. Нарешті 12 січня все склалося. Весілля вийшло дуже домашньою», — розповідала Ганна.

12 січня 2013 року вони одружилися.

Клепацький дмитро і Анна Невська

Дмитрий Клепацкий и Анна Невская

Дмитрий Клепацкий и Анна Невская 2

Фільмографія Дмитра Клепацкого:

2007 — Мільйонер мимоволі — рейдер-рекетир
2008 — Поєдинок — Артур Віталійович Корольов
2009 — Ланцюг — вбивця
2010 — Нове життя сищика Гурова. Продовження — Павло Вешняков
2010 — Джокер — Артур Віталійович Корольов
2011 — СК — Сидоров
2012 — Шахта — американський боксер
2012 — Стрілець — Володимир, командир найманців
2012 — Новорічний шлюб — Роберт, банкір
2012 — Москва. Три вокзалу — Максим Андрійович Шевченко
2013 — Рок-н-рол під Кремлем — Лернер Грант
2013 — Альпіністи — Сергій Борисов
2014 — Стрілець 2
2014 — Джокер. Відплата — Артур Корольов
2015 — Правила полювання. Штурм
2015 — Знахідка — дільничний
2016 — Джокер-2. Операція «Капкан» — Артур Корольов
2017 — Без шансів

Продюсування Дмитра Клепацкого:

2013 — Минулого літа в Чулимську
2013 — Це не я
2013 — Альпіністи
2015 — Знахідка

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here