Катерина Семенова (актриса) — біографія, інформація, особисте життя, фото, відео

0
36

Катерина Тенгизовна Семенова. Народилася 18 квітня 1971 року в Моніно. Російська актриса театру і кіно.

Катерина Семенова народилася 18 квітня 1971 р. в Моніно Московської області.

Батько — Тенгіз Олександрович, режисер-документаліст.

Мати — Наталія Орлова, художник-мультиплікатор. Працюючи над мультфільмом «Таємниця третьої планети», вона малювала героїню Алісу Селезньову саме зі своєї семирічної доньки Каті.

З раннього дитинства мріяла бути актрисою.

У 1992 році закінчила школу-студію МХАТ, курс В. Тарханова. Дебютувала на сцені Художнього театру у виставі «Ундіна» (Ундіна).

У 1992 році прийнята в трупу театру «Сучасник». З 2002 року грає на сцені Художнього театру ім. А. П. Чехова.

У кіно дебютувала в 1987 році, зіграв невелику роль у фільмі «Чоловічі портрети».

Широка популярність і впізнаваність прийшли до неї після ролі Віри в телесеріалі «Дві долі». Потім вона знялася в головній ролі серіалу «Чужі таємниці», де її героїня — слідчий Тетяна Кулик — яка проходить важкі випробування, в тому числі і в сімейному житті.

Катерина Семенова у фільмі «Коли не вистачає любові»

Екатерина Семенова Когда не хватает любви

Також грала в детективі «Гра на вибування», серіалі «Банкірші», кримінальній стрічці «Убойная сила», бойовику «Дикий», комедію «Вийти заміж за Пушкіна», мелодрамах «Соната для Віри», «Засіб від розлуки», «Підміна».

У 2016 році зіграла головну роль в мелодрамі «Більше, ніж лікар». Її героїня — дільничний лікар Людмила Корнєєва. Вона для кожного пацієнта знаходить і час, і добре слово підтримки. Тільки на сім’ю часу не вистачає. Вона впевнена, що чоловік і дочка розуміють її, і що ніщо не може загрожувати сімейного щастя. Однак події починають розгортатися всупереч очікуванням Людмили.

У 2018-му на екрани вийшла мелодрама «Надламані душі», в якій Катерина Семенова постала в образі головного балетмейстера театру, жорсткої і безкомпромісної жінки. Вона намагається захистити свою дочку від танцівника, який, як їй здається, хоче просто використовувати дівчинку в своїх цілях.

Катерина Семенова в серіалі «Надламані душі»

Екатерина Семенова Надломленные души

Брала участь у шоу «Останній герой».

Зр Катерини Семенової: 171 сантиметр.

Особисте життя Катерини Семенової:

Полягала у фактичному шлюбі з Антоном Табаковим — сином Олега Табакова. У них в 1990 році народився син Микита.

Вони були знайомі ще зі школи, стосунки зав’язалися в студентські роки.

Розлучившись, були не просто друзями, а фактично рідними людьми. Катерина каже так: «Ми не розлучилися, просто не живемо разом. Я була занадто молода, коли ми розлучилися… з позицій сьогоднішнього дня розумію, що з цією людиною могла б чудово жити. Антон — чудовий сім’янин, чудовий батько, господарський, все в будинок. На нього можна покластися. Я по-доброму заздрю жінкам, які поруч з ним».

Катерина Семенова з Антоном Табаковим і сином Микитою

Екатерина Семенова с Антоном Табаковым и сыном Никитой

Далі вона познайомилася з бізнесменом на ім’я Кирило — він був знайомим її друзів Тиграна Кеосаяна та Олени Хмельницької. Вийшла за нього заміж. У пари в 1997 році народилася дочка Марія. Проживши разом чотири роки, вони розлучилися.

Потім у Катерини був роман з актором Олексієм Макаровим. За чутками, їх відносини зруйнувала мати актора — Любов Поліщук, яка була проти їх відносин з-за того, що у Катерини двоє дітей. Розрив супроводжувався для актриси нервовим зривом.

Катерина Семенова та Олексій Макаров

Екатерина Семенова и Алексей Макаров

Ще з одним своїм цивільним чоловіком вона познайомилася на Кубку Кремля. Геннадій – бізнесмен, вів справи в Англії, Катерина кілька років прожила там же, але потім повернулася в Росію. «Не склалося. Я була впевнена, з цією людиною проживу все життя. Дуже його любила і думаю, він мене теж любив, просто я була «не його» жінка. Чомусь так буває: чоловік любить одну, а одружується на інший», — коментувала цю історію актриса.

У 2008-му вийшла заміж за бізнесмена на ім’я Леонід. Він вів свій бізнес у США, був молодший Катерини на 12 років. Розлучилися в 2013 році.

Катерина Семенова з колишнім чоловіком Леонідом

Екатерина Семенова с бывшим мужем Леонидом

Фільмографія Катерини Семенової:

1987 — Чоловічі портрети — учениця Юр’єва
1989 — Сходи — гостя
1992 — Побачити Париж і померти — Катя
1992 — Одна на мільйон — дочка Марії Федорівни
1992 — Анфіса (фільм-спектакль) — Ніночка
1993 — Бранці удачі — Маша
1993 — Грішниця в масці (Україна, Німеччина, США) — Джессіка
1994 — Горячев та інші — Оксана Ромашко (II)
1999 — Президент і його внучка — невістка (в титрах Катерина Сігал)
2002 — Священний вогонь (фільм-спектакль) — Стелла Тэбрет
2002 — Дві долі — Віра
2004 — Гра на вибування — Тетяна Вавілова, телеведуча, мешканець будинку
2004 — Граф Крестовський — Світлана
2005 — Дві долі-3. Золота клітка — Віра Петрівна Розанова
2005 — Дві долі-2. Блакитна кров — Віра Петрівна Розанова
2005 — Банкірші — Тамара
2005 — Забійна сила-6 — Надія Соколова
2006 — Качина полювання (фільм-спектакль) — Віра
2006 — Щастя за рецептом — Маша, краща подруга Елли
2006 — Кінець світу — Вікторія Гольдберг
2007 — Чужі таємниці — Тетяна Кулик
2007 — Так буває — Кіра
2007 — Психопатка — Еля, подруга Ганни
2007 — Любов на вістрі ножа — Катя Логінова
2007 — Дар Божий — Марина Вороновська
2008 — Вбивство в дачний сезон — Уляна Тарасова
2008 — Монтекрісто — Юлія Медведєва, психолог
2008 — Коли не вистачає любові — Тамара Вікторівна
2008 — Дві долі-4. Нове життя — Віра Петрівна
2008 — Зустрічна смуга — Поліна Чистякова, успішна бізнесвумен
2009 — Це я — Агата
2009 — Дикий — Ольга Сергіївна
2009 — Зберігач — Анна, директор дитбудинку
2009 — Пікап: Знімання без правил — мама Андрія
2009 — Журов — Олена Селезньова
2010 — Варвара (не був завершений) — Діброва, мати Варвари
2010-2011 — Маруся (всі сезони) — Маргарита
2010 — Робінзон — Ліда Балаян, мати Серьоги
2010 — Справа Крапивиных — Віолетта
2011 — Група щастя — Марія, замовниця
2011 — Далекобійники-3 — Тамара, головний бухгалтер фірми
2011 — Дикий-2 — Ольга Сергіївна, класний керівник Дусі
2012 — Любов не ділиться на два — Раїса, дружина Гліба
2012 — Лісник — Людмила Лобова
2012 — Петрович — Римма Калініна
2014 — Шредер (Shredder) (короткометражний)
2014 — Шість соток щастя — Наталія Воробйова
2014 — Половинки неможливого — Ірина Кам’янецька
2014 — Пізні квіти — Марго, подруга Софії, пластичний хірург
2014 — Відпустку влітку — Семенова Ольга Володимирівна, заступник головного лікаря
2014 — Мама в законі — Надя Терентьєва
2014 — Цікава Варвара-2
2014 — Погляд з вічності — Зінаїда Василівна Головіна, мати Люби і Тамари
2015 — Засіб від розлуки — Світлана Вікторівна, директор дитбудинку
2015 — Соната для Віри — Наталія Володимирівна Данилова, юрисконсульт
2015 — Родина — дружина Олексія товариша по службі
2015 — Не пара — Маргарита Артемова, адвокат
2015 — Обраниця — Тамара, мама Ігоря
2015 — Й був день — Катя
2016 — Підміна — Людмила Сергіївна
2016 — Вийти заміж за Пушкіна — Лідія Петрівна Сазонова, мати Олени
2016 — Вічне побачення — Ліда, тітка Марусі
2016 — Більше, ніж лікар — Людмила
2017 — Чисто московські убивства — Тетяна
2017 — Той, хто читає думки — Валентина
2017 — Настане світанок — Світлана Казанцева
2017 — Наживка для ангела — мати Даші
2017 — Золотко — Ніна
2018 — Надламані душі — Лідія Костянтинівна
2018 — Подорож до центру душі — Галина
2018 — Шукач-2 — мати Альбіни
2018 — Ніщо не трапляється двічі — Жанна Потєхіна
2018 — Московські таємниці. Сім сестер — Вяземська, мати Насті
2018 — Московські таємниці. Гостя з минулого — Вяземська, мати Насті
2018 — Дожити до любові — Таня
2018 — Постріл у спину — Саша
2018 — Благими намірами — Ніна
2019 — Московські таємниці. Небезпечний палітурка — Вяземська, мати Насті
2019 — Мертве озеро
2019 — Дипломат

Озвучування Катерини Семенової:

2002 — Желтухін (анімаційний) — мати хлопчика
2005 — Капітанська донька
2011-2012 — Решето-сіті (анімаційний)
2013 — Повернення Буратіно (анімаційний)
2017 — Мата Харі (Mata Hari) — місіс Патерсон

Продюсерські роботи Катерини Семенової:

2015 — Поки немає (короткометражний)

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here