Анастасія Матвєєва (актриса) — біографія, інформація, особисте життя, фото, відео

0
25

Матвєєва Анастасія Володимирівна. Народилася 22 квітня 1999 року в Москві. Російська актриса театру і кіно, співачка, телеведуча.

Анастасія Матвєєва народилася 22 квітня 1999 року в Москві.

З ранніх років навчалася музики і вокалу, професійно співає (сопрано). Займалася в ГУ «Академія дитячої творчості».

Закінчила музичну школу ім. Каліннікова, вчилася академічного вокалу у педагога І. А. Васильєвої.

Лауреат численних конкурсів: «Чунга-Чанга» Ю. Ентіна (вокал 2009-2010); «Юні таланти Московії» (худ. читання 2011, театр 2011-2012, академ. вокал 2012); «Казка приходить у твій дім» (краща жіноча роль 2009, 2010); Бієнале дитячої творчості «Росії — з любов’ю» (естрадний вокал, 2010); «Зачарований мандрівник» (худ. читання 2010, 2011); «Нам цей світ заповідано берегти» (Гран-Прі, читці, 2010).

Учасниця концертів-зустрічей композитора і виконавця Сергія Нікітіна.

Лауреат премії Уряду Москви обдарованим дітям.

Актриса театру «РАМПА» п/р Л. А. Павлової, серед її робіт: мюзикл «Червоні вітрила» — Ассоль; мюзикл «Снігова Королева» — Герда; мюзикл «Звуки музики» — Бригіта; «Попелюшка» — Попелюшка; «Сон в літню ніч» — Век; «лялька» — лялька; «Чари Нарнії» — Люсі; «Богатир Іванушка» — Гориня; «Червона Шапочка» — Заєць Белоух; «Повернення» Настуся.

Вела концерти та фестивалі в кінозалі «Королівський», на Поклонній горі, в Центральному Будинку ветеранів та ін.

У 2012-2014 роках — ведуча програми «Служба порятунку домашнього завдання» на каналі «Карусель».

З 2013 року знімається в кіно, дебютувавши в картині «Департамент» (Варя Коношина). У тому ж році зіграла головні ролі в мелодраматичних міні-серіалах «Ціна кохання» (Катя) і «Право на любов» (Саша Большакова).

Анастасія Матвєєва в серіалі «Ціна кохання»

Анастасия Матвеева Цена любви

Анастасія Матвєєва в серіалі «Право на любов»

Анастасия Матвеева Право на любовь

У 2014-му зіграла головну роль в мелодрамі «Я більше не боюся» (Юля). У 2015-му зіграла роль Принцеси в фільмі Наталі Бондарчук «Таємниця снігової королеви» — екранізації казки Ганса-Крістіана Андерсена. Далі зіграла в проектах «Кривава бариня» (Дуня), «Лінія вогню» (Марина), «Ціна мовчання» (Маша).

Зр Анастасії Матвєєвої: 156 сантиметрів.

Особисте життя Анастасії Матвєєвої:

Не заміжня.

Фільмографія Анастасії Матвєєвої:

2013 — Ціна любові — Катя, дочка Олени і Слави
2013 — Право на любов — Саша Большакова, донька Ніки і Арсенія
2013 — Департамент — Варя Коношина
2014 — Я більше не боюся — Юля, донька Віри
2015 — Таємниця Снігової Королеви Принцеса
2015 — Привид — подруга Поліни
2015 — Дорослі дочки — Юля
2016 — Сама дура (короткометражний) — Маша
2017 — Кривава бариня — Дуня
2018 — Ціна мовчання — Маша
2018 — Лінія вогню — Марина

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here