Ельдар Калимулин — біографія, інформація, особисте життя, фото, відео

0
37

Ельдар Ринатович Калимулин. Народився 20 вересня 1993 року в селищі Тучково Московської області. Російський актор театру і кіно.

Ельдар Калимулин народився 20 вересня 1993 року в селищі Тучково Московської області.

В дитинстві займався в музичній школі. Навчався в театральному класі при Щепкінського театральному училищі.

Після школи вступив до РАТІ-ГИТИС, який закінчив у 2014 році, акторський факультет, майстерня П. О. Хомського і С. А. Голомазова.

З 2014 року — актор Московського театру юного глядача, серед його робіт: Мешканець Щасливого англійського міста — «Щасливий принц», О. Уайльд; Тютик — «Вовк і семеро козенят»; Киргиз — «Чотиринога ворона», Д. І. Хармс; Тінь Пітера Пена, Тутулс — «Пітер Пен», Дж. М. Баррі; Каторжанин — «Леді Макбет нашого повіту», М. С. Лєсков; Гек, теж відомий герой Марка Твена — «Надзвичайні пригоди Т. З. і Р. Ф. за марком Твеном»; Дятел, білка, юнак, дервіш, городянин, стражник — «Алинур», Нд. Е. Мейєрхольд, Ю. М. Бонді з О. Уайльду; Третій — «Пінгвіни», У. Хуб; Розкольників — «По дорозі в…», К. Гинкас.

В 2005 році отримав Диплом за виконання кращої чоловічої ролі (Вані Колокольникова) у виставі «Далекі зимові вечори» (реж. Лілія Комишева) на фестивалі-конкурсі «Театральне кільце Підмосков’я».

У 2009 році йому була присуджена Іменна стипендія губернатора Московської області Б. В. Громова за внесок у мистецтво.

З 2009 року знімається в кіно, дебютувавши в серіалі «щасливі разом».

Далі були роботи в проектах «Мій тато — Баришніков», «Інтерни», «Говорить поліція», 2-му сезоні «Склифософского».

Помітною стала роль Аркадія Фадєєва в серіалі 2012 року «Степові діти» режисер Дмитра Черкасова. У 2013-му виконав роль Антона Жукова в кримінальному детективі «Розшук».

Успішними стали зйомки в стрічках «Майя» (Вадим Булкін — «Кекс»), «Будиночок біля річки» (Семенко), «Рік в Тоскані» (безпритульний Венька), «Таємний місто-2» (Васько), «Мурка» (блатний Сема Стриж).

Ельдар Калимулин в серіалі «Мурка»

Эльдар Калимулин Мурка

У 2017 році на екрани вийшов серіал «Бесстыдники», який є російської адаптацією популярної британської та американської теленовели Shameless. У центрі сюжету – багатодітна сім’я, в якій батько-алкоголік намагається самотужки виховувати шістьох дітей. У стрічці Ельдар Калимулин зіграв одну з головних ролей — середнього сина Юру Груздєва.

Ельдар Калимулин в серіалі «Бесстыдники»

Эльдар Калимулин Бесстыдники

У тому ж 2017 році отримав головні ролі в проектах «Квартет» і «Днюха!».

Зр Ельдара Калимулина: 177 сантиметрів.

Особисте життя Ельдара Калимулина:

Не одружений. Дітей немає. Про своє приватне життя подробиць не розповідає.

Фільмографія Ельдара Калимулина:

2009-2017 — Вороніни — Олег Платонов
2010-2011 — Все на краще — практикант кондитерського училища
2011 — Мій тато Баришніков — випускник балетного училища
2011 — Інтерни — призовник
2011 — Каже поліція! — Гриша Баранов
2012-2013 — Скліфосовський (2 сезон) — Єгор, сусід Марини
2012 — Степові діти — Аркадій Фадєєв
2012 — Лісник — Паша Спиридонов
2013 — Вчитель в законі. Повернення
2013 — Супер Макс — Костян
2013 — Розшук — Антон Жуков, брат Олега
2013 — Месник — Василь, брат Надії, дезертир
2014 — Таємний місто-2 — Васька
2014 — Солодке життя — гопник
2014 — Наказано забути (Ukkili kamshat — солдат
2014 — Пошук (Search, The) — один Колі
2014 — Майя — Вадим Булкін («Кекс»)
2014 — Будиночок біля річки — Сенька
2014 — Рік в Тоскані — Венька, безпритульний
2015 — Сімейний бізнес-2 — Дюся
2015 — Мурка — Сема Стриж, блатний
2015 — Леді Макбет нашого повіту (фільм-спектакль) — каторжанин
2015 — 14+ — хуліган
2017 — Щастя з осколків — Ваня
2017 — З дна вершини — Штир, однокласник
2017 — Краще, ніж люди — Єгор
2017 — Квартет
2017 — Днюха!
2017 — Отчий берег — епізод
2017 — Бесстыдники — Юра Груздєв, середній син
2017 — Red (короткометражний) — Ред
2018 — Дует по праву
2018 — Днюха!
2018 — Хор
2019 — Краще, ніж люди — Єгор
2019 — Квартет — Андрій

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here