Юлія Мавріна — біографія, інформація, особисте життя, фото, відео

0
97

Юлія Сергіївна Мавріна. Народилася 10 вересня 1984 року у Феодосії. Російська актриса театру і кіно.

Юлія Мавріна народилася 10 вересня 1984 року у Феодосії.

Батько — Сергій Маврін, військовий.

Мати — Лариса Петрівна, вчитель фізики.

У деяких джерелах можна зустріти, що Юлія — донька рок-гітариста груп «Чорний кофе» та «Арія» Сергія Мавріна. Але насправді вони спорідненість не складаються.

З ранніх років захоплювалася творчістю, вперше опинилася на сцені 5 років і, за її словами, «з тих пір з неї не сходила». Як вона розповідала, вже тоді була впевнена, що стане актрисою: «Переді мною навіть питання не стояло: ким я буду. Скільки себе пам’ятаю, я завжди знала, ким буду, коли виросту».

У школу пішла в 5 років.

Батьки розлучилися, коли вона була школяркою. У 1997 році разом з матір’ю вона переїхала в Санкт-Петербург.

У шкільні роки почала займатися акторським мистецтвом в Музично-Естрадному театрі-студії «Розіграш» Анічкова палацу. В середині 1990-х років Юлія разом з партнером по студії драматичного мистецтва виступила у популярній телепрограмі «Ранкова зірка».

У 1999 році, у віці 14 років, не маючи атестата про закінчення школи, вона вступила на факультет драматичного мистецтва Санкт-Петербурзької театральної академії, курс Р. Баришевої. Пізніше закінчила Школу екстерном. Дипломний спектакль — «Мадемуазель Нітуш», в якому вона зіграла головну роль.

З 2002 року знімається в кіно, зігравши у фільмі Ігоря Масленникова «Листи до Ельзі». Її героїня — Ольга, дружина нового російського, а знайшов її майбутній чоловік у божевільні. Ольга — чисте і непорочне створення, збирає гербарій, але і сама живе як рослина.

Юлія Мавріна у фільмі «Листи до Ельзі»

Юлия Маврина Письма к Эльзе

У тому ж 2002-му виконала головну роль в мюзиклі «Попелюшка» режисера Семена Горова, який вийшов в ефір у Новорічну ніч. Після цього 18-річна студентка стала відома всій країні.

Після успішного дебюту Юлію стали запрошувати в інші проекти. Так, вона знялася в ролі Анни Лопухіної в історичній картині «Бідний, бідний Павло» режисера Віталія Мельникова.

Помітною стала ролі Люсі в драмі «Місто без сонця» Сергія Потьомкіна. Її героїня — неординарна особистість, художниця, актриса напівпрофесійного театру і плюс до всього — наркоманка зі стажем.

Юлія Мавріна у фільмі «Місто без сонця»

Юлия Маврина Город без солнца

Широку популярність актрисі принесла роль Лілії Субботіної в серіалі «Дочки-матері». Вона зіграла провінціалку — починаючу художницю — яка приїжджає до Москви в надії спробувати щастя, а заразом відшукати свою матір і зрозуміти, чому та її покинула відразу після народження. Влаштовуючись в рекламне агентство, вона навіть не підозрює, що господинею і є її матір (її зіграла Олена Ксенофонтова).

Юлія Мавріна в серіалі «Дочки-матері»

Юлия Маврина Дочки матери

Далі були головні ролі в проектах «Кровні узи» (Марина), «Територія краси» (Катерина Хатка), «На сонячній стороні вулиці» (Віра), «Кохання на два полюси» (Ніка), «Фото на документи» (Анна).

Актрисі часто дістаються ролі проблемних жінок. Сама вона говорила: «Я взагалі часто граю то повій, то наркоманок, божевільних, суицидниц — це все моє».

Вдалою стала роль Маші Парамонової в кримінальному трилері «Життя після життя». Її героїня — журналістка, яка скоро виходить заміж, а потім починає помічати дивності в поведінці та способі життя чоловіка. Вона постійно чує чиїсь кроки в своєму будинку, бачить пролітаючу тінь в саду, а далі і дізнається страшну таємницю і усвідомлює, що її життю загрожує смертельна небезпека.

Юлія Мавріна у фільмі «Життя після життя»

Юлия Маврина Жизнь после жизни

Зр Юлії Мавриній: 172 сантиметри.

Особисте життя Юлії Мавриній:

У віці 18 років познайомилася з американцем (емігрантом з СССР), який був на 32 роки старший. Вони прожили у фактичному шлюбі два роки. Пара поперемінно жила в Пітері і США. Потім вони розлучилися.

Незабаром вона вийшла заміж за диригента Святослава Лютера, який був на 13 років старший за неї. Вони познайомилися в санкт-петербурзькому театрі «Притулок Комедіанта», де Юлія грала у виставі «Еврідіка», а він керував оркестром і завідував музичною частиною.

У шлюбі в 2005 році народилася дочка Аліса Лютер. За словами Мавриній, дівчинку назвали на честь актриси Аліси Фрейндліх і героїні казки Льюїса Керролла «Аліса в країні чудес». Однак шлюб довго не протримався. Дочка залишилася з батьком. Юлія звинувачувала свекруха в тому, що та не давала їй бачитися з дочкою.

У якийсь момент Святослав Лютер привіз Алісу Юлії, запропонувавши їй самій виховувати дочку. Настільки дивний вчинок отримав пояснення через два дні: Лютер покінчив з собою.

Святослав Лютер — колишній чоловік Юлії Мавриній

Святослав Лютер бывший муж Юлии Мавриной

У 2009 році Юлія вийшла заміж за актора Микиту Звєрєва, з яким познайомилася на зйомках серіалу «Територія краси». Але вже в 2011 році вони розлучилися.

Юлія Мавріна і Микита Звєрєв

Юлия Маврина и Никита Зверев

Фільмографія Юлії Мавриній:

2002 — Листи до Ельзі — Ольга
2002 — Попелюшка — Попелюшка
2003 — Бідний, бідний Павло — Ганна Лопухіна
2005 — Забійна сила-6 — Ніколь
2005 — Місто без сонця — Люсі
2006 — Коротке дихання — Ірина Моторіна
2006 — Гра в Шиндай — Маша
2007 — Дочки-матері — Лілія
2008 — Лабіринти кохання — Світлана Литвинова
2008 — Кровні узи — Марина
2008 — Донька Маша Балашова
2008 — Дві долі-4. Нове життя — Леля Колеснікова
2009 — Територія краси — Катерина Хатка, старша медсестра клініки
2010 — На сонячній стороні вулиці — Віра, дочка Каті
2010 — Маленькі трагедії (анімаційний) — Констанс, дружина Моцарта
2010 — Ікона сезону — Апельсина
2011 — Розплата — Елен
2011 — Любов на два полюси — Ніка
2012 — Справа слідчого Нікітіна — Валентина, дівчина-приманка, співробітниця прокуратури
2013 — Фото на документи — Ганна
2013 — Життя після життя — Маша Парамонова
2014 — Всім всього хорошого — Марина
2016 — Ѕпарта — Інга

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here